Podele curbate din lemn

podea curbata 2

Podelele de lemn cu sipci drepte sunt peste tot. Incercati un model cu linii mai organice si curbate. Producator: Waldilla.

podea curbata 1

4 comentarii:

  1. Ideea podelei curbate din lemn este interesanta.Dar unde as putea gasi mai multe informatii despre acest tip de podea si daca se comercializeaza? Ar fi bine sa postati si informatii de genul asta daca exista, sunt utile pentru vizitatorii acestui site si mai ales pentru cei interesati . Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    In descrierea produsului e scris la sfarsit cu Bold si Italic producatorul. Daca veti cauta pe internet site-ul acestuia veti gasi si mai multe informatii despre produs.
    Eu nu le comercializez, doar le prezint.

    Te mai astept pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place blogul dvs. pentru ca nu e nici urma de prost gust! toate recomandarile sunt foarte rafinate. am o situatie, momentan, fara rezolvare: locuiesc intr-o casa veche cu pivnita doar sub casa scarii (total suprafata aprox.9mp)din pacate, in timpul ploilor, in aceasta zona (Parcul Carol), majoritatea locuintelor se inunda in subsoluri. intreb daca exista solutii de izolare pe interior (pe exterior nu e posibil)si, implicit, ce podea ar fi recomandabila pentru a permite accesul, din cand in cand, in acest subsol? sa mai spunem ca aici este holul de intrare in casa, deci trafic intens.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ! Multumesc frumos pentru lucrurile frumoase spuse de tine!
    O sa ma interesez de cateva modele de podele si o sa incerc sa pun un post referitor la ele.

    RăspundețiȘtergere

 
Paltoane dama