Scaunul Bufa


Scaunul Bufa este inspirat de detaliile de croitorie, este o incercare de a gasit modele repetitive si de a cauta solutii noi de a inlocui tapiteria traditionala, spune Mowo. Producator: Mowo.

Colectia de baterii sanitare "Pico"

Pico este o colectie de baterii sanitare atragator si practic aducand veselie in baie prin varietatile de culori in care este disponibila. Producator: mamoli.it.

Sofa "Yale"


O sofa care are perne mari si late care ofera confort si functionalitate. Intr-un design special aceasta sofa poate intregii camera.

Scaunul pentru gradina "Vene"


Vine vara! Sunteti pregatiti? Aceste scaune sunt foarte rezistete si cu un design superb. Iar combinatia dintre lemn si rama alba/neagra este foarte mult in tendinte. Producator: Schiavello.

Fotoliul "Smile"


Puneti in sufragerie un zambet mare! Aceste scaune sunt confortabile, calduroase si perfecte pentru relaxare. Producator: Sand & Birch Luxury Design.

Design creat de dumneavoastra


Daca vreti sa va personalizati casa si aveti putin timp liber, de ce nu v-ati creea un design propriu. Mai jos un exemplu de masuta realizat dintr-un taburete si sfoara. Sursa :designspongeonline.com

Cum sa faceti o sufragerie mai fericita?



Inveseliti sufrageria cu o canapea portocalie care va aduce soarele in casa voastra. Spatioasa si confortabila va fi locul perfect de relaxare.

Mobilier cu structura de metal


Mobilier cu rama din metal. Suna cam nu foarte confortabil? Mai ganditi-va odata! Design inedit, materiale inedite, rezultat inedit. Producator: Murillo.

Masa din sticla cu picioare de marmura


O masa cu un design interesant: este un joc de materiale tranparente si firave, sticla si bucati mari si dure de marmura. Pentru cei care isi doresc un astfel de stil se muleaza perfect pe designul casei. Producator: Piero De Longhi.

Lampa "Arba"


Clasic dar cu un stil contemporan, natural dar si urban. Aceasta este esenta lampii Arba.
Designer: Belux.

Masuta pentru cafea Alien



Aceasta masa este futuristica prin forma aparte si prin acea caracteristica din centrul mesei. Producator: Cattelan Italia.

Comoda curbata de la Cattelan



Cele trei usi curbate lacuite in alb sau negru ar fermeca pe oricine. O comoda aparte ca design. Producator: Cattelan Italia .

Banca zig zag



O banca unicat denumita "Fault Line". Un puzzle de bucati asimetrice care se intrepatrund creand un design original si atragator. Producator: Cameron Van Dyke.


Cattelan Globe - masa de sticla



Stil in forma cea mai pura, Masa Cattelan intriga prin imbinarea de sticla si metal si prin aspectul aparte al modului de sustinere a mesei. Producator: Giorgio Cattelan.


Rafturile "Fargus"


Rafturi inedite pentru casa si birou. Inspirate de natura, policioarele sunt asezate asemanatoare unui pomisor. Producator:al2698.com

Masa "Leaf"


Un design complicat care imbina designul matematic , algoritme, cu forme fluide si organice. Producator: Joris Laarman.

Tablie pentru pat din perne


Un model interesant de tablie pentru pat, chiar si in ton cu ziua de Martisor de astazi! Nu pare foarte greu de facut iar efectul este maxim. Producator: Olivieri .

 
Paltoane dama