Tacamuri cu design indraznet



Daca v-ati plictisit de tacamurile argintii de inox, aveti si alte variante mai moderne si mai indraznete, si mai colorate in acelasi timp. Producator: Aldo Bakker.

Dulapul indraznet "Toy"


Pentru putina fantezie in organizarea unei camere acest dulap aduce cu siguranta aportul lui. Cu linii frante , asezate pe diagonala , verticala si orizontala, designul este unul indraznet dar si calculat. Producator: SabinoAprile.

Maison et Objet 2010 Lampile Josiah



Prezentate de catre designerul englez SCP la Maison et Objet 2010, lampile Josiah sunt facute dupa cele mai noi si economice lampi fluorescente. Forma foarte redusa din ceramica aduc aspectul delicat, cu o stralucire subtila.

Fotoliul Camilla


O interpretare diferita a fotoliului adanc, un mix intre formele clasice si esentialul designului. Pernele mari si dense subliniaza confortul scaunului. Producator: Poliform.

Patul "Honey"


Honey este un pat cu o linie supla si moderna. Simplu dar elegant, patul se evidentiaza prin materialele de tapiterie, lextile sau piele si detaliile mici cum ar fi cusaturile. Producator: Molteni & C.

Zvonurile atrag atentia , asa si o canapea frumoasa


O canapea indrazneata prin culoarea acesteia si materialul utlizat : piele. Asemenea unor zvonuri modelul se raspandeste rapid si atrage atentia catre el , de aceea se si numeste "Gossip". Producator: Primafila Divani.

Dusul "Pictor"


Un dus asimetric cu linii drepte care este caracterizat de contururile oblice ce sunt conectate cu forma eleganta si rotunjita a elementelor sistemului. Producator: Samo.

Stilul chinezesc in designul interior


Daca vreti sa va diferentiati de stilul obisnuit in casa, incercati un stil mai exotic, de ce nu un stil chinezesc? In casa va predomina echilibrul, simplitatea si eleganta detaliilor. Producator:La Maison Coloniale.

Lemnul brut in designul interior


Natura este la putere. Asa a fost si la majoritatea festivalelor de design interior, inclusiv IMM Cologne 2010. Designul devine foarte brut dar se imbina totusi cu stilul contemporan. Producator:Redwitz.

Mobila frantuzeasca


Un stil relaxat si simplu cu detalii facute minutios, asa se creaza stilul frantuzesc de mobila elegant si rafinat. Producator: Cote Bastide.

Pereti albi si podea din lemn deschis la culoare


Un apartament cu un aer spatios poate fi creat cu putina mobila, culori luminoase si cu o podea din lemn deschis. O combinatie excelenta. In poze este un aparament din Stockholm. Pozele de pe :innerspec.se

Chiuveta artisitca din metal

deco

Este prezentat ca o chiuveta artistica si originala. Mie imi place. Seamana mai mult ca un grilaj mai mare, dar elegant de la scurgerea unei chiuvete. Interesant totusi. Producator:Stroehmann.

deco

Un dus sub forma unui cocon sau ou

decoratiuni

Ca un ou futuristic, dusul cocon nu este doar dus ci si cada si cu hidromasas. Ce vreti mai mult? Dar cred ca inca este doar un concept. Designer: Arina Komarova.

decoratiuni

Inspiratie pentru stilurile anului 2010

deco

Ca sursa de inspiratie va prezint aceste imagini care arata un mod elegant de a imbina stilurile anului 2010. Exista accente de turcoaz, elemente marocane, chiar s-a utilizat si piatra naturala foarte frumos pe perete. Sursa: frankroop.com.

deco

Baterii sanitare cu decoratiuni elegante

deocoratiuni

Detaliile pot ridica foarte mult eleganta unui design, iar aceste motive florale de pe aceste baterii sanitare superbe fac exact acest lucru. Producator: Toto USA.

Colectia Meridian de mese si scaune

deco
O colectie foarte frumoasa de scaune si mese din lemn masiv cu un stil mai contemporan. Producator: Thos. Moser .

deco
 
Paltoane dama