Festivalul de la Stockholm - Masa de cafea F1

deco
Aceasta masa va fi prezentata la festivalul de design interior de la Stockholm 2010. Producator: Peter Boy.

deco

Canapeau Leash

decoratiuni interioare

O canapea interesanta care va fi prezentata la festivalul din 2010 IMM Cologne. Contrastul dintre rama alba si pernele colorate ii aduc atentia asura ei. Producator: Per Weiss.

Masa Joco

decoratiuni interioare

Masa Joco este contemporana prin stilul simplu si jucaus, iar detaliile ii redau frumusetea. Producator:EOOS.

Baie contemporana- lemn si ceramica alba

decoratiuni interioare

Nu v-am prezentat foarte multe bai contemporane aici asa ca va invit sa admirati acest design care imbina perfect lemnul brut cu albul pur. Producator: Laufen.

decoratiuni interioare

Lampa "Ghost"

Photobucket

Lampa Ghost este interesanta prin faptul ca abajurul este legat direct de catre piciorul acesteia astfel incat atunci cand este aprinsa toata lampa se lumineaza de sus pana jos creand o lumina difuza. Liniile subtile fac din aceasta lampa o prezenta discreta care intra intr-o armonie perfeccta cu orice camera. Producator: Bonaldo.

Photobucket

Mini gradina din casa

deco
Nu gasiti verdeturile proaspete iarna? De ce nu va creati propria gradina in casa dvs sub un design foarte simplu si frumos? Producator: Imu Design.

deco

Solutie pentru camerele mici- Oglinzile

decoratiuni
Oglinzile sunt o solutie foarte buna pentru a mari o camera. Incercati sa renuntati la atarnarea lor pe pereti si lasati-le pe podea, veti crea un efect foarte frumos. Producator:grahamandgreen.co.uk

decoratiuni

Chiuveta "Freedom"

Photobucket
O chiuveta cu un design fluid si dinamic. Producator:VitrA Bathroom.
Photobucket

Comoda "Vissy"

decoratiuni interioare
O comoda foarte draguta si cocheta, cu forme rotunjite si modele retro. O caracteristica speciala este si acel suport interesant incorporat in comoda. Producator: woodmark.com.au

decoratiuni interioare

Patul "Mercer"

Decoratiuni si amenajari interioare

Patul de zi cu suport din fier forjat de culoarea maro vintage este o piesa de mobilier care aduce un stil mai rustic in casa. Producator:horchow.com.

Model indraznet: baterii sanitare "Morpho"

Photobucket
Un model indraznet de baterie sanitara care surprinde prin designul atipic. Producator: Newform.
Photobucket

"Scrap Lights"

Photobucket
Tendinta de reutilizare a unor materiale este din ce in ce mai mare. Aceste abajururi sunt facute din carton, iar cu un design ingenios s-a creat o piesa frumoasa. Producator: graypants.com

Photobucket

Colectia de lux -baterii sanitare "Aqua Jewels"

Photobucket

O colectie pentru cei care apreciaza stilul luxos si extravagant. liniile frante amintesc de forma diamantului iar culoarea aurie subliniaza stilul luxos. Producator: Bonomi online.

Photobucket>
 
Paltoane dama