Canapeaua "Forever"

Photobucket

O canapea care inca isi mentine popularitatea ridicata datorata formelor rotunjjite si imbinarilor interesante de materiale si motive decorative. Producator: Alberta Salotti.
Photobucket

Cada Ottocento

Photobucket

Cada Ottocento este eleganta prin stilul retro subliniat de marginile rotunjite si picioarele care se continua dinamic din corpul cazii. Producator: Agape Design.

Photobucket

Canapeaua "Oscar"

Photobucket

O canapea eleganta, cu finisaje detaliate. Picioarele au o tendinta clasica, iar simplitatea formelor pernelor si huselor subliniaza rafinamentul canapelei "Oscar" produsa de Matthew Hilton.

Placi ceramice cu modele 3D

Photobucket

Placile ceramice cu modele 3d sunt foarte in voga. Aceste modele mi s-au parut foarte interesante si elegante. Producator:artistictile.com.


Photobucket

Baterii sanitare de lux "Arya"

Un echilibru perfect intre forme, inovatie si functionalitate, Arya este un design uimitor pentru bateriile sanitare pentru baie instalate pe perete. Producator: Bandini.

Cada rotunda Inout

cada baie decoratiuni-interioare-amenajari-interioare-2

Finisata complet in alb, cada Inout are un interior rotunjit si o personalitate versatial avand exteriorul in forma de patrat si cu cateva rafturi utile. Producator: Agape.

cada baie decoratiuni-interioare-amenajari-interioare-1

Dus de lux cu cadita rotunda

cabina-de-dus-de-lux-decoratiuni-interioare-amenajari-interioare-2
Acest dus este facut pentru instalari pe colt, iar cadita dusului este interesanta deoarece depaseste traditionala forma patrata si simpla si are margini mai rotunjite mai fine. Producator: Glass Idromassaggio.

cabina-de-dus-de-lux-decoratiuni-interioare-amenajari-interioare-1

Bucataria "Cinqueterra"

bucatarie-1

O colectie pentru bucatarie care tine cont de tendintele pentru anunl 2010 prin contrastul elegant dintre suprafetele albe lucioase si corpurile mobilierului de culoarea lemnului. Producator: Schiffini.

bucatarie-2

Comoda din lemn "George Nelson Primavera "

George Nelson Primavera dulap-2

Aceasta comoda are un stil care subliniaza atat partea practica a mobilierului si simplitatea necesara ca un produs sa fie elegant. Producator:Herman Miller.

George Nelson Primavera dulap-1

Dormitor in stilul Pop modern

Pentru copii rasfatati acest dormitor modern si glamour se impune prin culorile puternice, formele unice si materialele utilizate. Punctul de atractie este patul rotund cu comode mov. Producator: Altamoda.

Scaunul rotund Iko

IKO scaun din lemn decoratiuni amenajari interioare 1
Un scaun amuzant creat pentru confort si un stil degajat. Producator: Monsieur+Madame Design.
IKO scaun din lemn decoratiuni amenajari interioare 2
 
Paltoane dama