Sofa Jean creata pentru confort si ergonomie

jean 01 b

Canapelel Jean sunt rezultatul unui proiect care se bazeaza pe ergonomie, confort cu un design atractiv dar nu ostentativ. Producator: B&B Italia.

jean 02

Idei pentru dormitor Modele de tablii pentru pat

tablii de pat !

Cateva idei despre tabliile pentru pat. Intr-un dormitor patul e punctul de atractie asa ca detaliile trebuie sa fie perfecte. Producator:horchow.com

tablii de pat 2

Candelabrul Hope

hope 1 candelabru 1

O lumina uimitoare si usor de montat, candelabrul Hope reprezinta lumina traditionala reinterpretata cu tehnologii sofisticate si materiale contemporane. Producator: Luceplan.
hope 1 candelabru 2

Patul Elumo

elumo pat 1

Un stil care subliniaza confortul intr-un design elegant si primitor. Sustinut de 4 picioare cromate , patul are mai multe variante pentru tablii din lemn, piele sau finisaj lacuit. Producator: Huelsta.

elumo pat 2

Ghivecele "Polaroid"


Pentru micile detalii pentru personalizarea unei case, ghivece mici pot crea o atmosfera foarte calduroasa si primitoare. Aceste ghivece sunt suspendate si parca fac micile plante sa pluteasca si le incadreaza perfect. Producator: Jung Hwa Jin.

Colectia de placii ceramice, faianta, in culori neutre

millenium ceramica gresie faianta

Tonurile simple de alb si negru, culorile neutre sunt sofisticate, elegante si nemuritoare. Iar aceste placi ceramice sunt foarte elegante si prin liniile verticale realizate in relief. Producator: Roca Ceramica.

millenium ceramica gresie faianta 2

Patul Aura

patul aura dormitor 2

Patul Aura este frumos prin armonia dintre contraste si designul fluid al ramei patului. Producator: Accente.

patul aura dormitor 1

Colectia de fotolii si canapea Lacon

Lacon+fotoliu canapele  sufragerie !

Colectia pentru sufragerie cu doua fotolii si o canapea atrage prin sustinerea tendintelor de forme rotunjite, mai naturale si moderne. Producator: Desiree Divano.

Lacon+fotoliu canapele  sufragerie 2

Scaune in stil asiatic

Un stil asiatic in casa ar putea aduce putin exotism designului din sufragerie. Scaunele se pot folosi foarte bine si cu masutele de cafea din living. Producator:Hara Design.

Scaune cu forme geometrice si motive florale

scaun fotoliu elizabeta 1

Scaunul Elizabetha are linii rotunjite pentru a creea un confort mai ridicat , iar formel spatarului si motivele tapitariei ii aduc un stil contemporan. Producator: capdell.

scaun fotoliu elizabeta 2

Podeaua "Magic Ash Dark Vulcano silver"

podea magic ash 1
Un model de podea foarte elegant cu "crapaturi" cenusii inserate artistic pentru a creea un efect deosebit.Prezentat la festivalul Maison&Objet 2009.Producator: Mafi.
podea magic ash 2

Dulapuri pentru baie

baie vela 2

Colectia Vela pentru baie surprinde prin efectul de usor si plutire a dulapurilor, iar liniile curbate creaza o fluiditate in design. Producator: Stocco.

baie vela 1

Colectia de baterii sanitare -Old Italy

old italy baterii  sanitare 1

Ce spuneti de un stil classic cu un design italian? Linii rotunjite, robinete elegante s-ar potrivi foarte bine o baie vintage. Producator:Rubinetterie.

old italy baterii  sanitare 2

Chiuveta si mobilier pentru baie colectia 2009


O colectie noua pentru baie cu forme rotunjite si intr-o culoare care este in tendinte: movul. Producator: Lasa Idea.
 
Paltoane dama