Colectia de mobila din lemn "Love"

colectia mobila lemn love 1
O colectie foarte draguta de mobila din lemn ne este prezentata de Producatorul: Ziglam & Brook care stie ca detaliile conteaza , asezand delicat si subtil cateva forme de inimioara care inveselesc tot designul.
colectia mobila lemn love 2

Cuierul "Ribbon"

cuier panglica

Un cuier cu o forma neconventionala dar foarte practica si frumoasa. Producator: HeadSprung.

cuier panglica 2

Ceasul "Qlocktwo"

Un ceas special si interesant prin modul de afisare a timpului . Culorile vibrante si disponibilitatea acestuia in mai multe limbi il fac si mai atragator. Producator: Biegert And Funk
ceas 2

Amenajari interioare pentru pereti- placi acoperite cu piele

pereti decoratiuni 1

O combinatie interesanta de placi de ceramica si piele eleganta decoreaza cu rafinament peretii unei case cu stil . Producator: Studio Art.

pereti decoratiuni 2

Radiatoare decorative - "Oreste si Emma"

Un design interesant al unor radiatoare amuzante v-ar putea inveseli stilul amenajarilor interioare din casa. Producator: Antrax.

Rugiada- colectie de decoratiuni pentru pereti

Q-bo 1

O colectie interesanta ce foloseste materiale ca marmura si piatra naturala, se evidentiaza prin motivele in relief utilizate, inele atipice.Producator: Q-bo .

Q-bo 2

Mobila contemporana din lemn- masa "Nest" si scaunul "Zig"

Mobila din lemn poate parea prea traditionala pentru unii? Dar daca se adauga un design uimitor cu linii asimetrice si foarte moderne? Totul devine un stil contemporant perfect pentru un living. Producator: Oscar Nunez.

Eleganta si Lux- chiuveta "Omvivo Washplane"

Onda Omniglas chiuveta

Un design minimalist ce tine de stilul luxos si rafinat. Un model de chiuveta suplu , elegant si scluptural. Producator: OmniGlass Ltd.

Onda Omniglas chiuveta 2

Podele curbate din lemn

podea curbata 2

Podelele de lemn cu sipci drepte sunt peste tot. Incercati un model cu linii mai organice si curbate. Producator: Waldilla.

podea curbata 1

Masute pentru cafea

vortex masa cafea

Fie liniile haotice creeaza impreuna o forma eleganta pentru masa Vortex, fie liniile drepte si asimetrice creaza un stil geometric si foarte dinamic. Amandoua au un design ce merita admirat. Producator: Arktura.

Pac masa cafea

Colectia "Crystalline" pentru amenajari interioare pentru baie

Crystalline 2

Forme geometrice cu un aspect aparte, asimetrice imbinate cu inoxul stralucitor al bateriilor si liniile drepte creeaza o imagine de ansamblu ce reflecta eleganta si puritate. Producator: Alape.

Crystalline 1

Rafturi art deco mov- "Storyteller"

art eco

Stilul Art deco imbinat cu reciclarea mobilierului vechi au format un design contemporan cu un efect vibrant. Designer: Isabel Quiroga.

art eco 2

Solutii eficiente pentru efecte uimitoare - lemnul in casa

ceramica lemn 2

Placi ceramice elegante ce imita foarte bine textura lemnului. Sunt mai usor de folosit, de curatati si mai rezistente. Producator: Mirage Granito Ceramico.

ceramica lemn 1

Eclosion Sofa

O sofa foarte draguta si cat se poate de inventiva. Designer: Olivier Grégoire.

Mobila clasica in stil Rococo

little uma 1

Astazi ne delectam cu mobila in stilul Rococo. Structura din lemn lucrat in detaliu si culorile vintage se imbina perfect cu motivele geometrice ale tapiteriei. Producator: Chair couture.

tess 2

Scaunele Funk

funk scaune 1

Pentru un design simplu si contemporan scaunele Funk vor sublinia cu siguranta o sufragerie cu un design inteligent si interesant. Producator: Frighetto.

funk scaune 2

Scaune moderne din lemn

Gioconda 2

Scaunele Giocconda sunt facute din lemn solid, pentru un design mai traditional, dar forma curbata ne duce catre un stil contemporan. Producator: Riva1920.

Gioconda 1

Masa de cafea "Eva Zeisel "

Eva Zeisel masa 1

Designul acestei mese este unul perfectionist care a imbinat perfect lemnul superb lucrat cu blatul transparent din sticla. dwr.com.

Eva Zeisel masa 2

Chiuvete asimetrice si inovatoare

chiuveta 2

Chiuvetele pot avea personalitate. Designul acesta este diferit prin liniile neobisnuite si prin curbele si forma asimetrica. Producator: Amin Design.

chiuveta 1

Canapea versatila

canapea 1

O canapea perfecta pentru spatiile mici deoarece poate fi folosita in multe variante. Stil contemporan, simplu si jucaus. Designer: Ebuala.

canapea 2
 
Paltoane dama