Dulapurile din lemn si crom "Antonello diana"

antonello diana 1

Calitatea intalneste utilul, iar designul uimitor creeaza stilul contemporan in casa. Aceste dulapuri au un echilibrul subtil intre lemnul solid si finisajele de crom.
macandmacinteriors.co.uk.

antonello diana 2

Dulapul pentru baie "Meadow"

Meadow 1

Dulapul pentru baie "Meadow" surprinde prin frumusetea vintage pe care o subliniaza prin culorile acestuia si prin finisajele minutios si manual realizate. Producator: horchow.com .

Meadow 2

Stilul contemporan in amenajari interioare

M.J. Lanphier idei decoratiuni 2.jpg

Inspiratii proaspete aduse de la Hollywood pentru amenajari interioare. Creati un stil contemporan, confortabil si increzator cu elemente grafice si accente de culori indraznete care se intrepatrund elegant. Designer: M.J. Lanphier.

M.J. Lanphier idei decoratiuni 1.jpg

Scaunul din nuc "Prism"

Prism 1

Scaunul Prism este facut din lemn de nuc refolosit. Bucatelele de lemn aruncate de la alte produse se aduna uimitor intr-un design interesant ca un puzzle elegant. Producator : Brave Space Design.

Prism 2

Mobila de lux de la Fendi Casa

fendi casa 1 scaun

"Crystal chair" este multifatetat precum o piatra pretioasa. Un design frumos cu forme speciale va vor face casa sa straluceasca prin acest design modern.
Pentru cei pentru care marca inseamna foarte mult . Producator: Fendi Casa.

fendi casa 2 scaun

Colectia "Unyca"

Bucatarie must

Mobila de bucatarie in stil italian combina eleganta lemnului si simpliatatea si stilul modern al finisajelor lacuite. Producator: Must Italia.

Bucatarie must 2

"Dancing Chair"- scaunul care danseaza cu tine

Dancing Chair 2

Un scaun uimitor care iti da impresia ca plutesti in el. Designul este special prin lemnul deschis la culoare folosit si fotoliul usor de culoarea gri . Constance Guisset.

Dancing Chair

Colectia "Frost"

frost 2
Designerul HwaSung Yoo(Mars)
a luat o abordare artistica asupra reinovari si a imbinarii tehnologiei pentru productie in masa cu un stil poetic.
frost 1

Colectia de baterii sanitare pentru baie de la Vado

Baterie sanitara vado 2

Colectia de baterii sanitare de la Vado este inspirata de designul ceasurilor care a fost incorporat si intr0un stil contemporan si elegant pentru baie.

Baterie sanitara vado 1

Lampa "Aldo Tura"

O lampa neobisnuita, cu o baza senzuala de lemn care sprijina doua felinare delicate in stil usor retro. Aldo Tura.

Masa "Pyramid"


Doua forme piramidale se intalnesc delicat pentru a crea o masa de ocazie stilata. Lost city arts.


Scaunul "Nanuk"



Scaunele "Nanuk" reprezinta un decor atat de modern, cu tendinta rustica si un stil minimalist care se potriveste perfect intr-un cadru traditional. Bleunature.

Taburetul "Hula-Hoop"


Taburetul "Hula-Hoop", reprezinta expresia veseliei in designul interior, prin forme si culori vii, ideale pentru o casa moderna. Stefano Giovanonni & Francesco Paretti.


Fotoliul "LaCarmen"


Acesta este un fotoliu cu un design modern, o combinatie de stiluri minimalist, clasic si contemporan. Fotoliul LaCarmen are o creativitate si frumusete moderna, cu o expresivitate somptuoasa. Saba Italia.


Comoda vintage "Moorish"

morrish-cufar 1

Un design vintage si exotic cu influente din Africa de Nord si India. Prelucrat manual si cu detalii pretioase aceasta comoda vintage este excelenta pentru un design rafinat . wisteria.com

morrish-cufar 2

Scara "Ribbon"

scara-metal-1

Modelul acesta de scara este foarte interesant prin liniile asimetrice si prin contrastul de alb si negru, iar stilul minimalist subliniaza eleganta acesteia. HŠH architects.

scara-metal-2

Masa "Crow"

crow masa 1

O masa cu un aspect interesant ne este oferita de Sander Mulder. Picioarele sunt asemanatoare picioarelor pasarilor iar blatul transparent din sticla ofera o idee de mai mult spatiu si subliniaza picioarele elegant lucrate in lemn.

crow masa 2

Rafturile "Lorna"

Lorna Corner 1 dulap

Solutii practice pentru spatiile dificile in ceea ce priveste utilitatea lor. Aceste rafturi folosesc la maxim orice colt din casa intr-un mod modern si util.William Feeney Studio

Lorna Corner 2 dulap

Mobila pentru camera copiilor "IoLine"

Mobila rezistenta, frumoasa, vesela si care va protejeaza de accidente copilul. Caracteristicile cele mai importante pentru mobila pentru camera copiilor, nu?
Un exemplu ce are aceste caracteristici este colectia de mobila din bambus pentru copii, care are forme potrivite pentru copii iar lacul folosit pentru finisare nu este toxic pentru ei. Kalon Studios

mobila pentru copii bambus 2
 
Paltoane dama