Mese, scaune, fotolii si distractie in gradina

scaune-pentru-gradina-1

Bucurati-va de vara in gradina cu o colectie excelenta, colorata viu, comfortabila dar si blanda cu mediul inconjurator. Grupo HeWi.
scaune-pentru-gradina-2

Print-uri pentru casa

printuri pentru casa 1

O idee usor de integrat in orice casa este un tablou printat cu o imagine interesanta care sa fie pozitionat cel mai bine deasupra unei sofa, masa, semineu sau orice piesa de mobila. Teojasmin .

printuri pentru casa 2

Corpuri de iluminat " Kioto Big "

Kioto Big corpuri iluminat 1

Pentru un stil mai urban si brut, aceste corpuri de iluminat aduc exact detaliile potrivite in design. I Tre Srl.

Kioto Big corpuri iluminat 2

Colectia de materiale textile pentru tapiterii " Tanjore "

Tanjore collection 1

Contrastul elegant intre negru si fucsia aduce stilul contemporan pentru aceste materiale pentru tapiterie iar motivele geometrice designul modern si indraznet. Osborne & Little Inc.

Tanjore collection2

Radiatoare decorative

home radiator 2

Radiatoare pentru casa in stil decorativ pentru a se imbina mai usor cu designul camerei. Variatiile de combinatii ofera solutii usoare pentru amenajari. Projectclima.

home radiator 1

Pat cu baza rotunda "Zero Bed "

Pat zero 1

Zero bed sunt paturi pentru dormitoare contemporane in stilul italian cu noptiera rotunda. Presotto Italia.

Pat zero 2


Patul care se transforma in tavan

Bed-up-1

O solutie perfecta pentru garsoniere sau dormitoare mici este patul Bed up! Asa cum tavanele false sunt la moda, de ce sa nu profitati de acest lucru si in timpul zilei cand nu folositi patul sa-l transformati intr-un tavan decorativ. decadrages.com

Bed-up-2

Masa din conserva

canned bench 1

Lasati frau liber fanteziei in amenajarea casei. Aceasta masuta parca vine din Alice din Tara Minunilor. Designul jucause facea aceasta masa sa fie perfecta si pentru sufragerie cat si pentru camera copiilor. Straightlinedesigns Inc.

canned bench 2

Mobila baroc pentru Baie "700"

mobila baie 700 1

mobila baie 700 2

O colectie foarte populara in momentul acesta. Stilul baroc e vazut peste tot in acest design, si este aranjat intr-un mod ce subliniaza eleganta baii. Pscbath.

mobila baie 700 3

mobila baie 700 4

mobila baie 700 5

Chiuvete "Congas "

chiuveta-baie-congas-3

chiuveta-baie-congas-2

Colectia " Congas " are o serie de chiuvete pentru baie cu un design modern si cu o forma neobisnuita asemanatoare unei tobe alungite. Culorile vesele si modelele variate vor face baia sa arate excelent dar vor si ascunde eficient instalatiile de sub chiuveta. Regia SRL.

chiuveta-baie-congas-5

chiuveta-baie-congas-4

chiuveta-baie-congas-1

Rame pentru TV "Arco"

O rama de lux pentru TV plate care vor scoate din tipar liniile drepte si simple. Un joc de contururi curbate si unghiuri diferite vor incadra TV dvs cu DVD-uri, carti sau diverse ornamente. Must Italia.

Chiuveta " X.plicit "

X.plicit-chiuveta-3.jpg

X.plicit-chiuveta-1.jpg

X.plicit-chiuveta-6.jpg

X.plicit inseamna un concept arhitectural diferit care subliniaza o baie eleganta. Designul este foarte versatil din ceea ce priveste dimensiunilor acestora. Bateria este facuta dintr-o singura bucata de inox, este foarte durabil si rezistent. Alape.

X.plicit-chiuveta-4.jpg

X.plicit-chiuveta-2.jpg

X.plicit-chiuveta-5.jpg

Masa "Big Table"

Big-table-masa-1

Big-table-masa-2

Big-table-masa-3

O masa cu un design aparte cu o personalitate puternica , mereu in miscare , care incearca sa puna mereu un picior in fata altuia, la o distanta din ce in ce mai mare, Din orice unghi este privita masa aceasta arata mereu diferit dintr-un punct de vedere in altul. Bonaldo.

Big-table-masa-4

Big-table-masa-5

Cada din piatra "Arca", "Bomber" si "Cover"




O cada de baie din piatra va aduce un design brut si natural in casa dvs. Produsele de la Antonio Lupi sunt un exemplu de ceea ce inseamna calitate in design si finisaje.

Colectiile de pahare "Modella " si " Buble "


Paharele Modella au forma unui cilindru care a fost strans la mijloc pentru a rupe din monotonia stricta a formei geometrice. Iar paharele Buble sunt formate din doua forme sferice care sunt unite la mijloc. Boa design studio.

 
Paltoane dama