Corpurile de iluminat "Taraxacum "


Un design clasic , dar care nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca prin formele simpliste si imaginative. Un candelabru format dintr-un buchet de becuri. Flos Lighting.

Canapea si fotolii colorate "Elysee"


O colectie vesela de sofa si fotolii care aduce prospetime si viata in sufragerie. Canapeaua se poate forma dupa cerinte imbinand materiale si motive decorative diferite. Christophe Pillet.


Caloriferul pentru baie Graffe Heaters

O idee amuzanta pentru baia intr-un spatiu de birouri. Un calorifer de perete pentru baie in forma de agrafa de birou. Colorat si cu un design aparte atmosfera va fi mult mai relaxanta la birou. Scirocco.

Covoare uimitoare si elegante pentru sufragerie

Rafinamentul si eleganta unui pian s-au transpus subtil in acest covor uimitor. Avand ca model clapele unui pian covorul va fi cu siguranta o piesa de rezistenta in sufragerie. Amazed Ltd.

Dulap din sticla si lemn, perfect pentru sufragerie

Un dulap care atrage prin stilul clasic italian, linii curate, curbe elegante si delicate. Partea din lemn este lacuita sa se imbine perfect cu zona transparenta din sticla. Calligaris.

Scaunul "Chieftain" un design aparte in sufragerie


Scaunul "Chieftain" este interesant prin faptul ca sunt foarte bine reprezentate partile legate de confort, functionalitate cat si de foarte importantul aspect. Obiectele tribale au fost cele care au inspirat formele spatarului si a manerelor. Un scaun cu un design scandinavian. Finn Juhl.

Masa " Post Modern"

O masa cu un stil art deco, care creeaza eleganta si rafinament intr-o sufragerie in care detaliile si designul interior au un rol important. Glasitalia.

Colectia de scaune si fotolii "Tropicalia"

Colectia de scaune Tropicalia are rame metalice cu forme geometrice aparte care sunt acoperite de tesaturi inedite alternand subtil spatii goale cu spatii acoperite creand detalii interesante. Colectia se potriveste oricarui stil fie pt un dormitor jucaus, fie pentru o sufragerie eleganta fie luxos si sofisticat pentru un birou inedit, toate astea prin varietatea de culori disponibila. Patricia Urquoila.

Dulapul 'White Bone Inlay'

Putin farmec pentru stilul traditional si modern prin materialul utilizat, dupalul acesta este o piesa uimitoare prin motivele florale cu care este decorat si prin manerele din geam cu ametist. graham and green.

Canapeaua alba pentru sufragerie "Nubloa"

Canapeaua Nubola este confortabila si moale, perfecta astfel pentru relaxare si odihna. Canapeaua este solida si rezistenta dar materialele si designul utlizat o transforma intr-un norisor pufos pentru sufrageria voastra. Meritalia SPA.

Masuta de cafea din lemn negru

Eleganta prin lemnul negru si contemporan prin stilul minimalist al liniilor de contur, masuta de cafea este perfecta pentru o sufragerie moderna. Bo Concept.

Colectia de mobila pentru sufragerie "Hampton"

Colectia Hampton subliniaza detaliul, cu eleganta acestuia, si confortul prin materialele de calitate superioara. Pentru a creea o atmosfera de relaxare si ce duce cu gandul la casele de vacanta colectia de canapea, fotoliu si taburete este o solutie perfecta. Pottery Barn.

Colectia de seminee din lemn "Universal"

Un design auster impletit cu siguranta maxima si cu eficienta ridicata. Aceste semineuri se potrivesc cu orice design interior creand un stil contemporan. MetalFire.

Tapet cu forme geometrice, argintii, elegante de la Erica Wakerly

x


Ne-am plictisit de peretii albi. Dati frau liber imaginatiei cu o colectie superba de tapet pentru casa .printpattern.com

Lampa in stil clasic "Chester"


Am gasit acest corp de iluminat pentru casa, care se potriveste perfect cu canapeaua din postul trecut. Lampa Chester este un omagiu adus canapelei clasice Chester. Pentru cei care tin la eleganta si stilul clasic. dark.eu

Colectia "Bohemian"


Colectia aceasta are o perspectiva foarte originala asupra canapelelor capitonate, aducand un aspect revolutionar si modern. Au forme fluide, ca si cum s-ar topi, creand linii delicate, neregulate desi pielea este bine fixata pe rama. Patricia Urquiola.
 
Paltoane dama