Scaune art deco de la Blugirl Art




Se iau cateva culori uimitoare, se amesteca cu materiale mixte de lemn textile si ce mai gasiti, si adauga cateva modele de motive funky si apoi toate se contureaza cu linii traditionale si clasice. Ce rezulta? O colectie uimitoare de scaune, prin stilul retro , modern , elegant dar foarte proaspat si vibrant. vintageandmoderninc.com

Scaunul " Luigi B XV"- mobilier clasic


Un scaun modern prin liniile fine, dar care readuce clasicul nemuritor in sufragerie sau la orice masa prin accentele de culori si materiale rafinate, cat si formele traditionale.
Traditional imbinat cu modern si casa dumneavoastra va avea personalitate. Scaunele Luigi sunt facute de Billiani s.r.l.

Fotoliul "Snake"


Fotoliul Snake este unul uimitor si cu un design usor de recunoscut prin formele interesante. O piesa de mobilier care se potriveste usor cu orice fel de atmosfera, pastrandu-si personalitatea puternica. Poliform.

Tapet floral ecologic pentru dormitor si sufragerie

O alta perspectiva in ceea ce inseamna tapetul floral pentru peretii din casa ta.
Un design ecologic ce te uimeste prin culorile vibrante si prin modelele florilor care vor aduce prospetime si buna stare in casa ta in orice camera fie dormitor sau sufragerie sau chiar un hol de intrare. Graham and Brown.

Vaza "Hulla Hoop" - decoratiuni aparte


O idee interesanta. Mai multe elemente din ceramica suprapuse formeaza o vaza de flori deosebita si originala. Rotind piesele se poate modifica aspectul vazei. Cristiana Giopato

Decoratiuni si amenajari pentru peretii casei tale

Va ofer cateva imagini din noua colectie de mozaic pentru anul 2009 de la Bisazza Mosaic. Eleganta, lux si personalitate pentru peretii unei case cu un design rafinat.

Semineul "Zeta"




Atragator si cu mult stil, semineul Zeta este original si interesant. Numele acestuia e inspirat de forma eliptica si originle grecesti ale liniilor principale. EcoSmart.

Rafinamentul unei colectii de mobila pentru sufragerie

O colectie eleganta si rafinata care a surprins stralucirea anilor 40'. Stilul sofisticat se imprima in decorul casei prin tonurile folosite de alb si negru, crem, cat si insertiile metalice argintii. Ralph Lauren.

Colectia de dulapuri "2K"

Colectia de dulapuri si comode "2K" are un stil modern dar imprumuta elegant si din formele rotunjute ale stilului retro. Karl Andersson & Sons.

Baterie sanitara sau schimbator de viteze?

shifter3

shifter2

Apa este vitala pentru oricine si pentru a sustine aceasta cauza de economisire a apei in lume designerul Shen Di a creeat o baterie sanitara cu un design uimitor.

Designul este unul suplu si minimalist, care duce cu gandul la masinile sport de lux. Finisat cu metal negru mat si cu placute din cupru produsul tipa "Sunt scump!" Oricum e interesant de vazut, dar nu am inteles cum e cu apa calda apa rece.

shiftertapbyshendi2

shiftertapbyshendi3

Covoare uimitoare pentru sufragerie sau dormitor

O colectie uimitor de eleganta si delicata de covoare si mochete. Covoarele sunt fabricate manual iar aspectul mai mult decat placut va creea un stil aparte in orice camera, fie sufragerie dormitor sau hol. Top Floor UK Ltd

Scaunul "Morgans"

Un scaun simplu, sexy, cu un stil contemporan care nu isi pierde farmecul niciodata. Scaunul Morgans produs de Emeco.

Scaunul balansoar



Un scaun interesant prin suprafetelele line si contrastul puternic dintre alb si negru. Stilul este unul contemporan care s-ar impleti perfect si cu un stil mai traditional pentru a creea un efect interesant. Polem-X
 
Paltoane dama